slot online
poker online dominoqq

Uhm Ji-Won

Master
0
HD

Master

2016
Master
Bercerita tentang Satu pasukan siasatan jenayah intelek pergi selepas syarikat Menang Network. Syarikat itu terlibat dalam kes penipuan besar-besaran. Kim Jae-Myung adalah pemimpin pasukan siasatan jenayah intelek. Dia pintar, berkarisma, agresif dan berani untuk memimpin pasukan siasatan jenayah intelek. Presiden Jin adalah presiden Menang Network. Park Jang-Goon adalah Ketua Seksyen Menang Network. Beliau adalah otak di belakang Menang Network.
0 /0
Love on the Debt
0
HD
Love on the Debt
Seorang polis yang dililit hutang secara terus menerus ditelefon oleh wanita yang diberi tugas untuk menagih hutangnya Apabila mereka bertemu secara tidak sengaja, mereka saling tertarik, dan mereka tidak sedar kalau mereka sudah mempunyai hubungan melalui telefon.
0 /0
Missing Woman
0
HD
Missing Woman
Bekerja dalam pemasaran serial TV, kehidupan sehari-hari Ji-sun adalah seperti perang: tidak hanya berjuang bekerja keras, dia terlibat dalam pertempuran hak asuh untuk putrinya 18-bulan-tua Da-eun.
0 /0
The Phone
0
720pHD

The Phone

2015
The Phone
Sebuah garis perbatasan bernama Hugh Kaca pada ekspedisi perdagangan bulu di tahun 1820-an adalah pada quest untuk bertahan hidup setelah brutal diserang oleh beruang.
0 /0
The Silenced
0
720pHD
The Silenced
Film The Silenced ini bercerita tentang seorang gadis (yang tak lain adalah teteh gue) bernama Joo Ran (Park Bo Young) yang dipindahkan ke asrama di Keijyo (nama lawasnya Seoul) pada tahun 1938. Nah, si Joo Ran ini punya gangguan sama paru-parunya, makanya dia sering batuk-batuk darah dan gak boleh kecapekan. Selama belajar di asrama Keijyo, dia sama Kazue/Yeon Duk (yang ...
0 /0