Crime

House of the Disappeared (2017)
0
HD
House of the Disappeared (2017)
Filem asia bertajuk "House of The Disappeared" ini merupakan filem yang bercerita tentang kisah dari isteri sekaligus ibu yang bernama Kang Mi Hee (Kim Yun Jin) yang dipenjara selama 25 tahun kerana dituduh atas kematian daripada suaminya serta kehilangan sang anak. Harapannya adalah Choi Sin Boo (Taecyeon) yang mempercayainya untuk mengungkap misteri dari semua yang terjadi.
0 /0
Ordinary Person (2017)
0
HD
Ordinary Person (2017)
Filem ini akan menceritakan tentang seorang detektifpolisi bernama Kang Sung-jin (dilakonkan Son Hyun-joo). Dikisahkan pada musim semi 1987, Kang Sung-jin iaitu seorang pegawai polis yang sangat antusia, dengan sang isteri (dilakonkan Ra Mi-ran) dan seorang anak lelakinya, mereka berharap untuk dapat menjalani hidup yang sederhana. dengan sebuah impian memiliki sebuah rumahdengan dua lanatai, dan mereka bekerja keras untuk mewujudkan impiannya ...
0 /0
Master
0
HD

Master

2016
Master
Bercerita tentang Satu pasukan siasatan jenayah intelek pergi selepas syarikat Menang Network. Syarikat itu terlibat dalam kes penipuan besar-besaran. Kim Jae-Myung adalah pemimpin pasukan siasatan jenayah intelek. Dia pintar, berkarisma, agresif dan berani untuk memimpin pasukan siasatan jenayah intelek. Presiden Jin adalah presiden Menang Network. Park Jang-Goon adalah Ketua Seksyen Menang Network. Beliau adalah otak di belakang Menang Network.
0 /0
Don’t Click
0
HD
Don’t Click
Bercerita sebuah "video klip terkutuk" yang telah menghebohkan Dunia internet. Setelah fail tersebut di-klik, video tersebut akan memberi amaran untuk tidak meninggalkan bilik sebelum video selesai dan akan terus membuka di laman lain ketika anda cuba untuk menutupnya.
0 /0
The Thieves
0
HD
The Thieves
Bercerita tentangt Sekumpulan pencuri Korea Selatan bekerjasama dengan kru Hong Kong untuk mencuri kalung berlian dari kasino dijaga ketat keselamatan di Macau. Sebagai polis menutup di, pengkhianatan tua - dan salah faham - muncul kembali.
0 /0
Midnight FM
0
HD
Midnight FM
Popular pembaca berita TV & amp; larut malam penyiar radio Sun-Young mempersiapkan untuk bekerja program radio terakhirnya. Setelah program ini dia akan mempersiapkan untuk mengambil putri sakit dia ke Amerika keesokan harinya. Selama radio menunjukkan Ko Sun-Young menerima mesej teks yang mengejutkan. Di pangsapuri Ko Sun-Young, putri sakit dia sedang diawasi oleh kakak Sun-Young Ah-Young. Kemudian, seorang lelaki bernama Dong-Su ...
0 /0
Bedevilled
0
HD

Bedevilled

2010
Bedevilled
Sebuah subjek perempuan untuk kekerasan mental, fisik, dan seksual di sebuah pulau terpencil mencari jalan keluar.
0 /0
No Mercy
0
HD

No Mercy

2010
No Mercy
Forensik patologi Kang (Seol Kyeong-gu) ditugaskan untuk memeriksa mayat dipotong-potong dari korban pembunuhan perempuan. Detektif Min (Han Hye-jin) menunjuk ke sebuah persekitaran fanatik, Lee Sung-ho (Ryoo Seung-beom), sebagai suspek utama. Tapi ketika putri Kang diculik, permainan manipulatif bermula antara Kang dan Lee, yang memegang rahsia mengenai kes pembunuhan.
0 /0
The Yellow Sea
0
HD
The Yellow Sea
Wilayah di mana sempadan Korea Utara, China, dan Rusia datang bersama-sama, membentuk semacam hari moden barat liar, di mana lebih daripada separuh penduduk bergantung pada aktiviti menyalahi undang-undang untuk bertahan hidup. Di Yanbian, di sisi Cina sempadan, Gu-nam (Ha Jung-woo) Wiles jauh hari nya memandu teksi dan menghabiskan malam-malamnya mabuk dan judi.
0 /0
Detective K: Secret of the Virtuous Widow
0
HD
Detective K: Secret of the Virtuous Widow
Pada tahun 1793, 17 tahun selepas Jeongjo menjadi Raja Joseon, satu siri pembunuhan berlaku. Raja Jeongjo percaya pembunuhan mungkin milik konspirasi dengan pegawai kerajaan untuk menutupi pembayaran sungai. Raja Jeongjo kemudian memberikan Detektif K (Kim Myung-Min) perintah rahsia untuk mengetahui siapa yang ada di balik pembunuhan.
0 /0