slot online
poker online dominoqq
Mood of the Day

Nonton Movies Online Mood of the Day 480pBluray 2016

Jan. 14, 2016 (South Korea) 103 Min. N/A
Your rating: 0
0 0 votes
480pBluray

Synopsis

Terbaru korea Mood of the Day ini sendiri akan diarahkan oleh Jo Kyoo Jang. Pelakon serta pelakon korea lain yang terlibat dalam projek filem tahun 2015 ini adalah tentunya Moon Chae Won, Yoo Yeon Seok, Jo Jae Yoon, Park Min Woo, Lee Yeon Doo.

Sinopsis filem ini menceritakan tentang seorang tokoh wanita yang bernama Soo Jeong. Soo Jeong sendiri telah mempunyai seorang teman wanita lelaki dan telah menjalani hubungan percintaannya selama 10 tahun. Namun sayangnya di tengah perjalanan cintanya itu, kini timbul perasaan yang cinta yang telah pudar dengan kekasihnya itu.

Tak lama kemudian, Soo Jeong menjalani perjalanan perniagaan ke Busan. Di tengah perjalanan perniagaan ke Busan, ia mendengar temanya telah berkahwin dengan cinta pertamanya. Mendengar berita membahagiankan itu justru membuat Soo Jeong merasa terganggu.

Apabila berada di dalam kereta api menuju Busan, Soo Jeong bertemu dengan seorang lelaki bernama Jae Hyeon. Di kereta api itu, Soo Jeon duduk berdekatan dengan Jae Hyeon. Jae Hyeon mendekati Soo Jeong dengan mengaku dirinya sebagai seorang anggota kumpulan keagamaan Agapemonite, dan ia sangat berkeinginan untuk tidur bersama seorang wanita satu malam.

Oleh kerana Jae Hyon yang sudah jatuh cinta dengan kecantikan dari Soo Jeoung, Jae Hyeon tak henti mengejar Soo Jeong. Soo Jeong sendiri terus mengelakkan lelaki ini, namun apalah dikata akhirnya Soo Jeung pergi ke Busan bersama Jae Hyeon dengan sebuah mobil- kerana di tengah perjalana kerata api yang mereka naiki rosak.

Lama kelamaan Soo Jeong sedikit membuka hatinya kepada Jae Hyeon kerana kegigihannya dalam berusaha memenangi hati wanita idamannya itu. Di tengah perjalanan, Soo Jeong mencari sisi lain dari Jae Hyon, dan Soo Jeong kemudian mendapati hatinya telah jatuh cinta kepada lelaki itu.

Original title 그날의 분위기
IMDb Rating 6.6 118 votes
TMDb Rating 6.9 7 votes

Similar titles

R2B: Return to Base
Lady of the Dynasty
Always
My Dear Desperado
Pacemaker
Detective K: Secret of the Virtuous Widow
Hindsight
Architecture 101
Tone-Deaf Clinic
All About My Wife
A Werewolf Boy
Le Grand Chef 2: Kimchi Battle